Tento výsledek dokázal sportovec Filip po 1. Body Wraps SPORT – viditelné je vyrýsování postavy – další dny se cítil lehčí a svěžejší a měl chuť dále cvičit, protože jeho svaly byly protáhlé a odpočaté.

Takto jsme připravovali kulturistu Honzu Touška na závody v USA Arnold! Honza závody vyhrál a my jsme moc rádi,že jsme se mohli podílet na přípravě!

Příprava Thaibodxera Matouše Kohouta na zápas

Příprava Martiny Jindrové na zápas

Co je Body Wraps SPORT?

Body Wraps SPORT je metoda určená pro sportovce a manuální pracovníky, kteří mají často namožené bolavé svaly, které potřebují regeneraci, aby mohly podat lepší výkon a slouží i pro odvodnění před vážením, nebo soutěží pro kulturisty.

Jak funguje BW SPORT:

  • Strečink: zmenšení působení tzv. trigger points ve svalech,  urychlení regenerace po sportovním výkonu, zpomalení tvorby otoků.
  • Wrap: zábal jemně stimuluje lymfatický systém, ten má na starost odstranění nadbytečné vody z těla s toxickými látkami.
  • Směs: teplý zábal obsahuje látky s pozitivním vlivem na zdravý stav pokožky. Permethol bojuje i proti únavě nohou. Decalact Liquid (s účinky proti mikroorganismům způsobujících akné či zápach nohou). Minerály na regeneraci pokožky a správné fungování organismu. Cesmína paraguayská – potlačuje duševní a tělesnou únavu, napomáhá vylučování vody z organismu, přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Jako dárek dostanete 7 denní kúru povzbuzujícího čaje Body Wraps TEA  ke každému wrapu

Jako dárek jsme si pro vás připravili zdravý jídelníček zdarma.

Jak Body Wrap SPORT probíhá:

Před wrapem: Nekrémovat se, 2 hodiny před začátkem nejíst a nejlépe provést nemastný pealing.

V salónu: Jedna kúra trvá 120 min. Nejprve Vám wrapařka připraví povbuzující čaj Body Wraps TEA (ten hned vypijete) a vysvětlí co bude provádět. Nejprve se půjdete na 10 min. zahřát. Pak následuje strečink. Vysvětlí, jak správně dýchat. Pomocí bandáží, které jsou namočeny v lázni ze speciálního čistě přírodního produktu Body Wraps, Vás zabandážuje. Pak budete chvilku cvičit, aby se zábal zahřál a pak odpočívat. Jako dárek ke každé kúře dostanete balení povzbuzujícího čaje Body Wraps TEA.

Po wrapu: 24 hod se nesprchovat. Vypít denně 2 – 3 l vody. 3 x denně (před každým hlavním jídlem) vypít Body Wraps TEA. Omezit alkohol a kouření. Dodržet zdravý životní styl. V rozmezí  7 – 10 dnů doporučujeme proceduru zopakovat.

Kontraindikace (kdy na zábal nemůžete jít):

  • Těhotenství
  • Kardiovaskulární choroby
  • Infekční onemocnění, akutní virová, bakteriální a onkologická onemocnění
  • Po prodělání vážné nemoci, operace, při hormonálních poruchách se prosím poraďte se svým lékařem, zda můžete jít na kompresní terapii

4

Ceník naleznete zde: Jdi na ceník

Navštivte náš profi salón Body Wraps, Kloboučnická 4 Praha 4 Nusle Tel. : +420 774 076 890, salon@dr-nek.cz

©2024 DR-Nek.cz 

Log in with your credentials

Forgot your details?